BibOlKa - Bibliaolvasó kalauz APK

Downloads: 51 Category : Books & Reference
by: Requires: Android 4.0 and upPrice:Free
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Click to Ratings)

BibOlKa - Bibliaolvasó kalauz Description


Very nice and easy to use (but a bit slow booting) offline Hungarian Bible with all the 3 major Hungarian Bible translations. Unfortunately there is no recent Bible reading guide for 2018 what is issued annually by the Hungarian Reformed Church. Here we provide BibOlKa – Bibliaolvasó kalauz V 3.2.6 for Android 4.0++ A BibOlKa egy magyar nyelvű, bibliaolvasást segítő alkalmazás, mely segíti a Szentírás naponkénti tanulmányozását. Háromféle bibliafordítást tartalmaz, az alapvető funkciók eléréséhez nem igényel internet-hozzáférést, azok offline is működnek.

Képességek:

– Tartalmazza a teljes, újonnan revideált (2011) Károli-Biblia szövegét a Veritas Kiadó jóvoltából. E bibliafordítás újszövetségi részéhez hangos Biblia is tartozik.
– Tartalmazza az új fordítású (1990) Biblia és a revideált (1908) Károli-Biblia szövegét.
– Tartalmazza a Református Bibliaolvasó Kalauz ajánlott igéit és magyarázatait a Kálvin Kiadó engedélyével.
– A Bibliaolvasó kalauzban jelzett igeszakaszt érintésre kikeresi a Szentírásból.
– A Biblia szövegében teljes szavakra és szótöredékekre is rá lehet keresni, és a keresést szűrni lehet az Ó- és Újszövetségre is.
– Az igeversekhez könyvjelzők tehetők, a könyvjelzők kategóriákba rendezhetők.
– A dobókocka ikonra kattintva véletlenszerűen kínál fel igeverseket. Ehhez a funkcióhoz a beállításoknál megadható, hogy csak Ó-, illetve csak az Újszövetségből adjon igéket.
– Igeversek megosztása arra alkalmas programokkal.
– A megjelenítés stílusa részletesen állítható a témák és a betűméret változtatásával.
– A 2011-es Károli-bibliafordítás újszövetségi igéit fel is tudja olvasni Káli-Horváth Kálmán tolmácsolásában (>30 órányi hanganyag; e funkcióhoz egyelőre internetkapcsolat szükséges).

Ezúton is köszönjük mindenkinek a sok támogatást, biztatást, áldáskérést és az ötleteket, kritikákat, melyek sokat segítenek a fejlesztésben!
Amennyiben szeretné valaki támogatni a fejlesztésünket, megteheti a program "Támogatás" menüpontjában leírtak alapján imádsággal, ötletekkel, kritikákkal és esetleg anyagi vagy tárgyi segítséggel.
if there is any problem please let us know. Write your problem in comment box below.

Editors Notes

Mint hordozhato biblia telefon ra tablett re nagyon rendben van! a mult evben ritkan tortent meg hogy akadozzon de sajnos 2018 as ujjitas meg nincs! (a legjobb ami az aplikacioba van az a "veletlen ige" mikor sokszor valasz jon a helyzetemre.) varom az ujjitast koszonom a programot Isten Aldjon!

Download BibOlKa - Bibliaolvasó kalauz APK File

Download BibOlKa - Bibliaolvasó kalauz

  • Price: Free
  • Requires: Android 4.0 and up
  • File Name: BibOlKa - Bibliaolvasó kalauz.apk
  • Downloads: 51
  • Version : 3.2.6
  • Category : Android Books & Reference App

Old Versions BibOlKa - Bibliaolvasó kalauz

What's New in BibOlKa - Bibliaolvasó kalauz

  • - Program motor javítások, optimalizálások- Bibliaszöveg javítások
Share on Facebook    Share on Twitter    Share on Google+    Share on Gmail    Share on Reddit    Share on LinkedIn    Share on Tumblr    Save to Pocket    Share on Pinterest    Save to Evernote    Email this Page    View QR Code

DISCLAIMER: BibOlKa - Bibliaolvasó kalauz is the property and trademark from , all rights reserved by Click on the above link to proceed to the apk file download page or app buy page.
Page sharing tell your friends you can get faster download speed

Related BibOlKa - Bibliaolvasó kalauz

Comments BibOlKa - Bibliaolvasó kalauz