AlbFilm - Filma me titra shqip APK

Downloads: 175 Category : Entertainment
by: Requires: Android 2.3.2+ and upPrice:Free
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Click to Ratings)

AlbFilm - Filma me titra shqip Description


Here we provide AlbFilm – Filma me titra shqip V 2.4 for Android 2.3.2++ Ky aplikacion ju mundëson ti shikoni filmat e fundit të kinemasë botërore me titra shqip me kualitet të lartë.

Ne jemi një grup zhvilluesish dhe përkthyesish që mundësuam këtë aplikacion për ju. Ne përpiqemi që tua mundësojmë filmat në kohë sa më të shkurtër dhe me cilësi sa më të lartë. Ne bëjmë përkthimin e filmave vetëm në rast se filmi ende nuk është i përkthyer në gjuhën shqipe.

Për përdorimin e këtij aplikacioni nevojitet lidhje në internet (WiFi, 3G ose 4G).

Ky aplikacion punon ne paisjet Android 2.3+. Për ti shikuar filmat duhet patjetër ta keni të instaluar një Video Player, ne rekomandojmë MX Player ose Wondershare Player.

Për çdo problem në lidhje me aplikacionin ose me filmat na kontaktoni në: [email protected] .

Ju falemiderit dhe mos harroni ta shpërndani me shokët tuaj.

if there is any problem please let us know. Write your problem in comment box below.

Editors Notes

Editors is lazy not tested it

Download AlbFilm - Filma me titra shqip APK File

Download AlbFilm - Filma me titra shqip

  • Price: Free
  • Requires: Android 2.3.2+ and up
  • File Name: AlbFilm - Filma me titra shqip.apk
  • Downloads: 175
  • Version : 2.4
  • Category : Android Entertainment App

Old Versions AlbFilm - Filma me titra shqip

What's New in AlbFilm - Filma me titra shqip

  • No Change Log.
Share on Facebook    Share on Twitter    Share on Google+    Share on Gmail    Share on Reddit    Share on LinkedIn    Share on Tumblr    Save to Pocket    Share on Pinterest    Save to Evernote    Email this Page    View QR Code

DISCLAIMER: AlbFilm - Filma me titra shqip is the property and trademark from , all rights reserved by Click on the above link to proceed to the apk file download page or app buy page.
Page sharing tell your friends you can get faster download speed

Related AlbFilm - Filma me titra shqip

Comments AlbFilm - Filma me titra shqip